Atraktivnější vzhled
Postava a váha AknéPodkožní tuk se nadměrně usazuje díky:
Lepší sportovní výkony
Více síly a energie Rychlejší regeneracePestrá strava
Ovoce Maso Ořechy Luštěniny Obiloviny Houby Mléčné výrobky ZeleninaCo obsahují?
Všechny hodnoty jsou ze 100 g Chléb 49.6 g 8.9 g 2 g 39.2 g Ovoce 13 g 0.37 g 0.24 g 85.3 g Ořechy 14.5 g 15.8 g 63.4 g 4 g Hranolky 23.1 g 1.72 g 13.41 g 55.03 g Bombóny 96.7 g 0.1 g 0.5 g 1.78 g Salám 0.2 g 27.4 g 35.4 g 27.8 g
Zdravý
talíř
Tekutiny jsou nejlepší v podobě čisté vody a neslazených čajů.
Je důležité dodržovat pravidelný
pitný režim.
Oleje a tuky jsou nejhodnotnější v potravinách
jako ořechy, ryby či avokádo.
Tuky se dělí na rostlinné, jako například olivový
olej a jiné za studena lisované rostlinné oleje,
a živočišné tuky do kterých můžeme zařadit
kvalitní máslo.
Nejvhodnější je konzumovat rostlinné
a živočišné tuky ve vyváženém poměru.
Bílkoviny získáte nejlépe z ryb,
mléčných výrobků, vajec, masa,
luštěnin, ořechů a semínek.
Ovoce a zelenina by měli v našem
jídelníčku tvořit největší část.
Obsahuje spoustu vlákniny, vitamínů
a minerálních látek.
Nejlepší je syrová, nebo zelenina dušená
na páře. Hranolky a brambory se jako zeleninová příloha nepočítají.
Přílohy jsou nejlepší
v přirozené podobě.
Například jáhly, ovesné vločky,
či divoká rýže.
Výrobky z bílé mouky by
měly být konzumovány
jen příležitostně